Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας να περιηγείστε στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. - Περισσότερες πληροφορίες - Αποδοχή
ALBERTO ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ LOU 8957-565

ALBERTO ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ LOU 8957-565

ALBERTO ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ LOU-J 1821-990

ALBERTO ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ LOU-J 1821-990

ALBERTO ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ LOU 1802-692

Ειδική Τιμή 98,75 € Κανονική Τιμή 125,00 €
Σε απόθεμα
SKU
1802-8957-692
  • 96% COTTON / 4% REGULAR FIT
  • REGULAR FIT
  • CHINO ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ
Περισσότερες Πληροφορίες
Είδος Προϊόντος Jean
Brand Alberto
Χρώμα 692
Εφαρμογή Regular

Αποστολές

α). Παραλαβή από το κατάστημα δωρεάν

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας δωρεάν από το κατάστημά μας. Σημειώστε να μην περάσετε από το κατάστημά μας αν πρώτα δεν σας έχουν ειδοποιήσει.

β). Αποστολή με courier

Η εταιρία μας δέχεται παραγγελίες και αποστέλλει τα προϊόντα της στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Οι αποστολές εντός Ελλάδας δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής για παραγγελίες άνω των 65,00 ευρώ. Για παραγγελίες έως 65,00 ευρώ το κόστος αποστολής είναι 3 ευρώ. Η συνεργαζόμενη με εμάς εταιρία ταχυμεταφορών είναι η SPEEDEX. Στην σπάνια περίπτωση που η περιοχή που διαμένετε δεν εξυπηρετείται από το δίκτυο της SPEEDEX, η εταιρία μας θα σας αποστείλει την παραγγελία σας με εναλλακτικό τρόπο. Η εταιρία μας επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να χρησιμοποιήσει άλλη εταιρία ταχυμεταφορών.

Οι αποστολές στην Κύπρο δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής για παραγγελίες άνω των 200,00 ευρώ. Για παραγγελίες έως 200,00 ευρώ το κόστος αποστολής είναι 15 ευρώ..

Επιστροφές

α). Αλλαγή προϊόντος

Εάν επιθυμείτε αλλαγή του προϊόντος που αγοράσατε πρέπει να επικοινωνήσετε πρώτα μαζί μας στο email μας [email protected],  συμπληρώνοντας τον κωδικό του προϊόντος, τον κωδικό παραγγελίας και το αίτημά σας. Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2221083876 στις ώρες λειτουργίας μας. Μπορείτε επίσης να επιστρέψετε το προϊόν στο φυσικό μας κατάστημα εσείς οι ίδιοι αν αυτό είναι βολικό.

Η επιστροφή του προϊόντος γίνεται στη διεύθυνση του φυσικού μας καταστήματος Laios, Αβάντων 28, Χαλκίδα, ΤΚ 34100.

Αλλαγές γίνονται δεκτές μόνο εντός 14 εργάσιμων ημερών.

Για να γίνει δεκτή μια αλλαγή, το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και όπως ακριβώς το παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχει αλλοιωθεί η συσκευασία του με όλα τα χάρτινα και υφασμάτινα καρτελάκια στην θέση τους. Επιπροσθέτως, δεν θα πρέπει να έχει επεξεργαστεί με κανένα τρόπο πχ πλύσιμο, μεταποίηση, φθορά, λεκέδες κλπ. και θα πρέπει να περιλαμβάνει όλα τα επιπλέον αξεσουάρ του, όταν επιστρέφετε σε εμάς (πχ κουκούλα, ανταλλακτικά κουμπιά, ζώνη, δείγμα από ύφασμα για ανταλλακτικό κλπ).

Τέλος, θα πρέπει να συνοδεύεται με την απόδειξη αγοράς του.

Εφόσον γίνει δεκτή η επιστροφή/ αλλαγή, ο πελάτης μπορεί να αγοράσει κάποιο άλλο προϊόν από το e-shop μας ή να του πιστωθεί το ποσό του προϊόντος που επέστρεψε στο account του και να το χρησιμοποιήσει σε μια μελλοντική αγορά. Στην περίπτωση που η νέα αγορά υπερβαίνει το ποσό του προϊόντος που επιστράφηκε, τότε ο πελάτης χρεώνεται την σχετική διαφορά.

Τα εκπτωτικά προϊόντα αλλάζονται μόνο με εκπτωτικά προϊόντα και όχι με προϊόντα νέας σεζόν.

Επιπροσθέτως, τα προϊόντα που βρίσκονται στην κατηγορία OUTLET αλλάζονται με προϊόντα της ιδίας κατηγορίας.

Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή η εταιρία έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση από τον πελάτη, το ποσό της οποίας θα καθορίζεται από την κατάσταση των προϊόντων και να προβαίνει μονομερώς σε ολικό ή μερικό συμψηφισμό της απαίτησής της αυτής έναντι του πελάτη.

Η χρέωση επιστροφής και επαναποστολής επιβαρύνει τον πελάτη.

β). Επιστροφή ελαττωματικών προϊόντων, τα οποία θεωρούνται ελαττωματικά κατά την παράδοση.

Εάν ένα προϊόν είναι ελαττωματικό κατά την παράδοση του και δεν επιθυμείτε την αντικατάστασή του με κάποιο άλλο προϊόν, το ποσό που έχετε καταβάλει σας επιστρέφετε ολόκληρο και στο ακέραιο, συμπεριλαμβανόμενων των εξόδων αποστολής και όποιων άλλων εύλογων εξόδων επιβαρυνθήκατε για την επιστροφή του προϊόντος. Η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται με την ίδια μέθοδο που έγινε και η αγορά των προϊόντων.

Για την επιστροφή των ελαττωματικών προϊόντων επικοινωνήστε αμέσως μαζί μας τηλεφωνικά στον αριθμό 2221083876 από Δευτέρα – Σάββατο κατά τις ώρες λειτουργίας του φυσικού μας καταστήματός ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση [email protected] και θα σας δώσουμε οδηγίες για τις περαιτέρω ενέργειες.

Η επιστροφή των προϊόντων που θεωρούνται ελαττωματικά κατά την παράδοση θα γίνεται αποδεκτή εντός επτά (7) ημερολογιακών ημερών από την παράδοση αυτών στον πελάτη. 

Μπορείτε να επιστρέψετε το ελαττωματικό προϊόν με τους ακόλουθους δύο τρόπους : 1). Είτε εσείς οι ίδιοι στο φυσικό μας κατάστημα 2). Είτε να το παραδώσετε στην εταιρία courier που θα στείλουμε εμείς στο σπίτι σας. Μαζί με το προϊόν πρέπει να επιστρέψετε και την απόδειξη, που παραλάβατε κατά την παράδοση του προϊόντος.

Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή η εταιρία έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση από τον πελάτη, το ποσό της οποίας θα καθορίζεται από την κατάσταση των προϊόντων και να προβαίνει μονομερώς σε ολικό ή μερικό συμψηφισμό της απαίτησής της αυτής έναντι του πελάτη.

γ). επιστροφές προϊόντων λόγω λάθους παράδοσης

Σε περίπτωση που σας παραδοθούν άλλα από τα προϊόντα που παραγγείλατε, κατά είδος ή ποσότητα, σας παρακαλούμε να επιστρέψετε άμεσα τα προϊόντα αυτά σε εμάς προς έλεγχο και διαπίστωση του λάθους. Στην περίπτωση αυτή τα έξοδα επιστροφής καθώς και τα έξοδα επαναπροώθησης σε εσάς βαρύνουν την εταιρία μας, αρκεί να τηρείται η διαδικασία επιστροφής που περιγράφεται ανωτέρω. Επιστροφές λόγω λάθους παράδοσης γίνονται δεκτές μόνο αν πραγματοποιηθούν εντός επτά (7) ημερολογιακών ημερών από την παράδοση του προϊόντος.